Handelsbetingelser

Her finder du handelsbetingelserne for køb hos josefineamalie.com. Alle betingelser er samlet på denne side, så du nemt kan få et overblik over dine rettigheder og betingelser som kunde.FRAGT OG LEVERING 

Josefine Amalie har en leveringstid på 5 hverdage. Skulle varen mod forventning ikke være på lager, modtager du besked med det samme.

Hos josefineamalie.com betaler du ikke gebyrer til ekspedition eller betalingsgebyrer. 

Leveringen ligger fast til 39,-


BESTILLING

På josefineamalie.com kan du bestille alle varer som vises på hjemmesiden. Måtte du have spørgsmål eller forespørgsler til varer, som der ikke vises på hjemmesiden, så er du altid velkommen til at tage kontakt på tlf. 60132545 eller på mail@josefineamalie.com

Alle priser er inkl. 25% moms og er i danske kroner. Der tages forbehold for tastefejl samt udsolgte varer. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.


BETALING

Hos josefineamalie.com tages der ikke gebyr ved betaling.

Webshoppen benytter SSL (Secure Socket Layer) i betalingssystemet. Du er dermed godt sikret, så du roligt kan handle på nettet. De data du sender i forbindelse med et køb, som betales med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun Stribe, der kan læse dem. Hverken josefineamalie.com eller andre har mulighed for at læse dataene. 

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne afsendes fra Josefine Amalie, og der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


FORTRYDELSESRET OG RETUNERING 

30 DAGES FULD RETURRET

Skulle de fremsendte varer ikke leve op til dine forventninger eller fortryder du din ordre, kan du sende din ordre retur og få pengene tilbage. Varen skal dog returneres i samme stand og i original emballage. Er det returnerede blevet medført en forringelse af salgsværdien, krediteres et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. Alle varer som ønskes returneret, skal sendes retur senest 30 dage efter modtagelsen. 

Ved returneringen skal der vedlægges kopi af faktura/ordrebekræftelse. Beskriv venligst hvorfor varen returneres. Pengene tilbageføres på det betalingskort, der er benyttet ved køb. Vi fremsender ikke check eller kontanter. Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning. Alle returvarer skal sendes til nedenstående adresse: 


Josefine Amalie

Dybbølsgade 37, 4. tv

1721 København V


Bemærk venligst at vi ikke modtager returpakker som sendes pr. efterkrav eller lignende. 

josefineamalie.com returnerer beløbet inden 30 dage i overenstemmelse med forbrugeraftalelovens § 12c.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. 

Du skal inde 30 dage fra modtagelsen give besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til følgende: mail@josefineamalie.com. I din meddelse skal du gøre brug af standart fortrydelsesformularen og sende den retur. Den finder du nederst i dette dokument. 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER

Har du handlet hos josefineamalie.com, og i den forbindelse har købt et produkt du ikke er tilfreds med, så er du altid velkommen til at tage kontakt pr. mail eller telefon, du kan skrive på mail@josefineamalie.com eller ringe på telefon 60132545.


PERSONDATAPOLITIK 

Når du handler hos josefineamalie.com så skal du ved bestilling som et minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. De nævnte oplysninger er nødvendige for, at vi kan gennemføre din ordre. Alle oplysninger, som registreres, bliver behandlet i henhold til reglerne i Persondataloven. Det vil sige, at dine personlige oplysninger ikke vil blive solgt eller vidergivet til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven. 


GENERELLE OPLYSNINGER

Juridiske navn: Josefine Amalie

CVR. Nr.: 38038729

Adresse: Dybbølsgade 37, 4. tv, 1721 København V

E-mailadresse: mail@josefineamalie.com

Telefonnummer: 60132545


STANDARD FORTRYDELSESFORMULAR 

Josefine Amalie

Dybbølsgade 37, 4. tv

1721 København V

60132545

mail@josefineamalie.com


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Bestilt den:

Modtaget den:

Navn:

Adresse:

Underskrift:

Dato:


ER DU I TVIVL?

Skulle du have nogle spørgsmål eller andet så kontakt os endelig. Du kan kontakte os pr. telefon 60132545 eller via mail mail@josefineamalie.com